Saturday, April 12, 2008

HAVING A LAUGH

For the silly lady who made the comment...........lighten UP.............Look, for 3 and a half years, Jimmy and I went through Hell............My husband says I suffered much more then him..............That is why we try to look at ALL things with a smile..........yes Kids have cell  phones................But do they have 4 each, and   that cost over $600.00 a peice ...............I hope to heaven not...........We are just busy people trying to make the best of our time together............making money having fun .not breaking the law and now hurtting anyone.or thing. But help those we can.

As for going throught his cell phones.......wallet............and drawers........Is there a parent who does not go throught her kids things.........I love my Jimmy.he loves.........I do not want him ever do do anything to get himself into trouble.............Know  what.......he tease me about it.....tell pever one I go through he stuff..............But He knows I love him, that is what I do it. . he feels loved  because I do it.He make mistakes in his live, my job is to help him never to do it again.

Please Moms............check your kids.....and even your husbands.............you know that on line porn.............As for Jimmy and  I, we do not need porn..........Ou entire bedroom is mirrored

Fran...........

 

 

Thursday, April 10, 2008

moving ahead

HELLO!

JIMMY READ THE LAST ENTRY.  HE SAID I MADE A BIG MISTAKE...................SO SORRY!

HE SAYS HE DISTINCTLY REMEMBERS MAKING LOVE TO ME ON THE NIGHT BEFORE HE WENT TO PRISON.  SORRY, I JUST DON'T REMEMBER IT    :)

I CANNOT SAY THAT I DID OR DID NOT HAVE AN ORGASIM!....I JUST DO NOT REMEMBER!...............AS TIME GOES ON, I CAN;T REMEMBER EVERYTHING.

I HOPE YOU ALL UNDERSTAND THAT JIMMY AND I MADE LOVE EVERY DAY AND NIGHT FOR THE 2 YEARS WE WERE MARRIED BEFORE HE WENT TO PRISON...............AND THAT IS A LOT OF LOVE MAKING FOR 2 PEOPLE....................WE ARE VERY SEXUAL PEOPLE.....................AND THAT IS WHY I HATED IT WHEN JIMMY WRNT TO PRISON...........I  MISSED HIM SO MUCH..................TOUCHING ME, KISSING ME, AND MAKING LOVE TO ME!..............I WAS NO LONGER USED TO BEING ALL ALONE.

NOW, WE ARE TOGETHER ALL THE TIME.   I WAS JUST NOW LYING IN BED WITH JIMMY IN HIS ARMS.

TODAY WE TOOK A RIDE TO  SEASIDE....THE JERSEY SHORE.  IT WAS BRIGHT ABD SUNNY AND WARM.  THE PEOPLE WERE BUSY OPENING THE CONCESSIONS.  THEN WE WENT OUT TO DINNER, AT OUR FAVORITE CHINESE BUFFET.

JIMMY RECENTLY BOUGHT ME A BLACKBERRY CELL PHONE............THE TOP OF THE LINE, WITH A BEAUTIFUL LEATHER CASE.  HE ALSO BOUGHT ME A SECOND CELL PHONE, IN CASE I DON'T LIKE THE BLACkberry!...........

WE ALSO HAVE A CAR PHONE IN OUR CADALAC.

JIMMY CARRIES 2 CELL PHONES...........PALM TRIO.........WHICH HE JUST LOVES.........

AND DON'T FORGET THE HOUSEPHONES............WE HAVE 3 PHONES, AND A FAX .

 

AND NO, HE NOT BACK TO DEALING DRUGS, AS YOU ALL MAY THINK!

THE REASON FOR ALL THESE PHONES, IS WE ARE NOW  RUNNING MANY BUSNISES.

I'M JUST SUCH A NAUGHTY GIRL!  I GO THROUGH JIMMY'S CELL PHONES WHENEVER I CAN..............I READ HIS MESSAGES AND LISTEN TO HIS VOICE MAIL................AFTER ALL, I HAVE TO KEEP TRACK OF JIMMY, AND MAKE SURE HE DOES NOT DO ANYTHING WRONG!

ONE DAY I WENT THROUGH THE WALLET IN HIS POSKET.  IN THE MORNING HE GOT UP, AND SEARCHED HIS PANTS POSKET, FOR HIS WALLET..................YOU SEE, EVERY MAN KEEPS HIS WALLET IN TE RIGHT HAND BACK POKET.  WELL, I MADE A MISTAKE AND PUT IT IN HIS LEFT HAND POCKET..............WELL, I'LL NEVER HEAR THE END OF IT!......I PUT IT BACK INTO THE WRONG POCKET...................AND, PAROLE OFFICER JUST LOVES THAT STORY!...............WE MET HIS ATTORNEY THE OTHER DAY,,,,,,,,,,,,,,,,AND THE ATTORNEY AND PAROLE OFFICER ARE SO HAPPY I'M KEEPING JIMMY STRAIGHT................HOWEVER, NOT THAT I EVER DOUBT JIMMY WILL DO ANYTHING WRONG!............THEY ARE JUST HAPPY THAT I'M ALERT AND CONCERNED.............

SEE YOU LATER!

...................................FRAN